A Molteam-ről

A cég 1997-ben alakult, mérnöki tervezés- és oktatás fő tevékenységgel. 1999-ben nemzetközi-/belföldi személyszállítási profillal bővítettük tevékenységünket. Járműparkunk jelenleg 200 db, Mercedes, MAN, VDL-BOVA, SETRA, VW típusú járműből áll, melyet folyamatosan frissítünk, cserélünk, annak érdekében, hogy járműveink életkora ne haladja meg az 5-6 éves kort.

Családi vállalkozásunk célja, megrendelőink maximális szolgáltatási színvonallal történő kiszolgálása, az utasok biztonságos, kényelmes, kellemes hangulatú szállítása utazásuk során.

Autóbuszparkunk különböző személyszállítási kapacitású járművekből áll, így elérhető 5, 7, 8, 17, 19, 33, 44, 49, 54, 59 fős jármű kínálatunkban. Rendelkezünk Invalid, hidraulikus/pneumatikus lifttel ellátott kerekes székes utasok szállítására is alkalmas autóbuszokkal, melyekkel a legspeciálisabb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, ennek megfelelően járműflottánk kizárólag a legmagasabb környezetvédelmi normáknak is megfelelő EURO IV, EURO V EEV és EURO VI járművekből áll. Autóbuszaink mindegyike rendelkezik Európa összes engedélyköteles területére történő behajtási engedéllyel.

Cégünk a piaci igények alakulását figyelve 2010-től nagy hangsúlyt fektetett a dolgozói személyállításra is. Magas szolgáltatási színvonalon, az ország számos területén jelenleg több mint 150 autóbusszal végzünk dolgozói személyszállítást.

Kiemelt partnereink között tudhatjuk a gödi Samsung SDI-t is, amely gyárnak jelenleg 57 autóbusszal végezzük a dolgozói személyszállítását, mind a hazai, mind a koreai, mind a külföldi munkavállalók tekintetében. Salgótarjánban Cégünk végzi a MITSUBA Hungary dolgozói szállítását is, ezen kívül Mátranovákon a Bombardier, Gödöllőn a CATERPILLAR, Jászárokszálláson a FAURECIA dolgozóit is mi szállítjuk.

Nagy örömünkre szolgál, hogy családi vállalkozásként neves nagy gyártó Cégekkel dolgozhatunk együtt.

Dolgozószállítási szolgáltatásunk még magasabb színvonalon történő biztosítása érdekében, kifejlesztettük új utazástámogató applikációnkat https://samsung.molteam.hu.

Az applikációban történő regisztrálást követően utasaink okos készülékeiken, bárhol és bármikor ellenőrizhetik a viszonylatok menetrendjét, megállóhelyeit, GPS alapú nyomkövető rendszer segítségével figyelemmel kísérhetik az autóbuszok aktuális helyzetét, mozgását. Valós idejű utastájékoztatást biztosítunk részükre, melynek köszönhetően mindig friss információt kaphatnak a szolgáltatással kapcsolatos, esetleges forgalmi akadályok miatti járatkésésekről.

A regisztráló dolgozóknak lehetőségük van továbbá észrevételt, panaszt bejelenteni az utazással kapcsolatos témákban, melyre Cégünk koordinátorai a lehető leggyorsabban igyekeznek válaszolni.

Az alkalmazásban lehetőséget biztosítunk az adott cég részére, hogy külön adminisztrátori jogosultsággal menedzselhesse munkavállalóit, oly módon, hogy rendszer üzenetet küldhet, amelyet mindig az érintett munkavállalók kapnak meg chat üzenetek formájában.

Kérés esetén automatizált utasszámláló rendszerrel is felszereljük autóbuszainkat, mely a kapacitás kihasználtságról ad pontos információt, hasznos lehet ez főleg a gyár termelés felfutási időszakában, amikor is a felvételre kerülő munkavállalók létszám változására azonnali autóbuszkapacitás változtatással tudunk reagálni.

Társaságunk innovatív gondolkodásmódját, előremutató cégfilozófiáját igazolja az is, hogy 2019-ben megvásároltuk Magyarország egyik legnagyobb, autóbuszok javítására szakosodott, hosszú múltra visszatekintő szakszervízét a Nova-Busz Kft.-t.

A Nova-Busz Kft. 1997. novemberében alakult a Busz-Szerviz Kft-ből történő kiválás útján. A cégcsoportunkba tartozó szakszervíz a fővárosi Közlekedési felügyelet által 1999-ben kijelölt "Gépjárműfenntartó szervezetként" működik.

Cégünk működését 2001-től az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási-, 2006-tól az MSZ EN ISO 14001 környezetvédelmi rendszer irányelvei szabályozzák.

A Nemzetközi Közlekedési Hatóság által kijelölt vizsgáló állomásunk autóbuszok, személy- és tehergépkocsik belföldi és nemzetközi vizsgáztatását 2007-től végzi. Korszerű, jól felszerelt, minden igényt kiszolgáló 2000 négyzetméteres területen fekvő telephelyünkön személy- és tehergépjárművek, autóbuszok, időszakos átvizsgálása, olajcsere, futómű állítás, szerviz, karosszéria kis- és nagyjavítások, fényezési munkák, hibakód olvasás és törlés, elektromos javítások, tachográf és sebességhatároló illesztések elvégzése történik.

Jól felszerelt alkatrészboltunk több nagy alkatrészbeszállító partnerrel áll napi kapcsolatban. Az alkatrészpiacot folyamatosan monitoringozva mindig arra törekszünk, hogy a legjobb áron a legjobb minőséget biztosítsuk vásárlóink részére. Megtalálható kínálatunkban futómű-, utastéri-, elektronikai alkatrészek, fényszórók, visszapillantó tükrök, zárak, kilincsek, teleszkópok stb.

Az esetlegesen előforduló autóbusz meghibásodások azonnali, helyszínen történő javítására, korszertű, gyors és szakszerű javítás elvégzéséhez szükséges eszközökkel felszerelt szervízautónk a nap 24 órájában áll rendelkezésünkre.

Cégünk a hazai autóbusz javító és szervizelő piac egyik meghatározó szereplője.

Elégedett ügyfeleink közé tartozik a Volánbusz Zrt., Magyar Honvédség és a BKV Zrt. is.

 

 

Telephely-Jászberény

10000 négyzetméteres telephelyünkön, több mint 2000 négyzetméteren, üzemcsarnokainkban megtalálhatóak a legkorszerűbb javítási, takarítási és karbantartási eszközök, berendezések, melyek segítségével autóbuszainkat mindig újszerű műszaki és esztétikai állapotban tarthatjuk.

 

 

Telephely-Budapest

20000 négyzetméteren, 10 szerelőaknával, 1 fényezőműhellyel, 2 állásos vizsgabázissal, alkatrész értékesítési bolttal rendelkező telephelyünkön a saját autóbuszaink teljeskörű szervízelése mellett vállaljuk személy- és tehergépjárművek, autóbuszok belföldi- nemzetközi vizsgáztatását, időszakos átvizsgálását, olajcsere futómű állítását, szervizelését, karosszéria kis- és nagyjavítását, fényezési munkák, hibakód olvasás és törlés, elektromos javítások, tachográf és sebességhatároló illesztések elvégzését.

Telephelyeinken dolgozó munkatársaink között van gépész,- közlekedési- és gazdasági mérnök, szaktanfolyamokon és külföldi képzéseken felkészített szerelő, lakatos és villanyszerelő. Az általunk foglalkoztatott szakmunkások több éves, esetenként több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek autóbuszok javítása kapcsán. Dolgozóink több autóbuszgyárban vettek részt egyedi szakmai továbbképzéseken.

Saját szervízeinkkel, professzionálisan felszerelt 0-24 órában rendelkezésre álló szervízautónkkal és szerződött belföldi és külföldi szerviz partnereink segítségével biztosítani tudjuk, hogy az esetlegesen felmerülő műszaki problémákat, a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk, legyen az bárhol Európában.

A megbízható, gyors, udvarias kiszolgálás a minőségi autóbuszos szolgáltatás alapköve nálunk, mi nem fuvarozást, hanem komplex szolgáltatást kínálunk megrendelőinknek.

 

 

Koordinációs irodáink

A MOLTEAM Kft. budapesti (1151 Budapest, Mélyfúró utca 4.) és jászberényi (5100 Jászberény, Monostori út 4.) telephelyén külön koordinátori csapat végzi a napi szintű operatív munkákat. Itt készülnek az árajánlatok, menetrendek és itt történnek az utazásszervezések, az autóbuszok és sofőrök vezénylése. Innen tartjuk a kapcsolatot a belföldi és a nemzetközi partnereinkkel.

Cégünk alapfilozófiája a hosszútávú ügyfélkapcsolatok kialakítása és megtartása, melynek alapja megrendelőink igényeinek professzionális szintű kiszolgálása, emellett biztosítva számukra a legoptimálisabb és leggazdaságosabb megoldásokat.

 

Munkatársak

Autóbusz vezetőink több idegen nyelven beszélnek, valamint több éves vezetési/helyismereti tapasztalattal rendelkeznek mind bel-, mind külföldön egyaránt. Kiemelt célunk, hogy partnereinkkel, kollégáinkkal nagyon jó kapcsolatot ápoljunk, ezáltal jó hangulatú, kényelmes munkakörnyezetet alakítsunk ki, mellyel biztosíthatjuk utasaink kellemes, jó kedvű, élményekkel teli utazását.

 

Vezetőség

Molnár József

Molnár József

tulajdonos, ügyvezető

Molnár Péter

Molnár Péter

ügyvezető

Jelencsik Viktor

Jelencsik Viktor

Office Manager

Juhász Attila

Juhász Attila

Int. Coordinator

Szép Tamás

Szép Tamás

Coordinator

Havrilla Péter

Havrilla Péter

Coordinator

Czinke Beáta

Czinke Beáta

Coordinator

Fábián Tibor

Fábián Tibor

Coordinator

Nosza Tamás

Nosza Tamás

Coordinator

Pappné Kispál Anikó

Pappné Kispál Anikó

Accountant

Báló Barbara

Báló Barbara

Administrator

Berecz Viktória

Berecz Viktória

Administrator

 

 

 

 

Vissza az oldal tetejére