Nemzetközi személyszállítás

Társaságunk több utazást szervező irodával van szerződésben Európa szerte. Az általunk biztosított professzionális szolgáltatási színvonalnak köszönhetően, ezek az utazási irodák előszeretettel választanak minket a szervezett túráik során.

Sofőrjeink tapasztalatának és helyismeretének köszönhetően otthonosan mozognak Európa szinte összes nagyvárosában.

 

Belföldi személyszállítás

Belföldi személyszállítási szolgáltatásunkat ajánljuk

 • intézményeknek, cégeknek szervezett workshopra, tréningre történő utaztatáshoz
 • óvodáknak, iskoláknak kiránduláshoz
 • sportegyesületek edzőtáborba mérkőzésekre történő szállításához
 • szervezett, csoportos kirándulásokra, különjáratokra, baráti társaságok együtt utazására.

 

Szerződéses dolgozói személyszállítás

Cégünk kitűzött célja, hogy a nemzetközi személyszállításban már több éve fenntartott professzionális szolgáltatási színvonalát a szerződéses dolgozószállító járatainkon is biztosítsuk.

Ütőképes, gyors, hatékony operatív központunk a nap 24 órájában elérhető, ezzel biztosítva a folyamatos háttértámogatást szerződött partnereinknek a dolgozó szállítás során.

Cégünk minőségi szemléletét jól tükrözik a szerződéses dolgozói személyszállításban jelenleg is szolgálatot teljesítő autóbuszaink, melyek folyamatosan karbantartott, mind esztétikailag-, mind műszakilag kifogástalan állapotú egységes arculatú járművek.

Szerződött partnereink részére - szükség esetén - teljes körű viszonylat/menetrend tervezést készítünk, annak érdekében, hogy a cég gyártása mellett a dolgozók szállítása is optimális legyen.

A szolgáltatásunk még magasabb színvonalon történő biztosítása érdekében, kifejlesztettük új utazástámogató applikációnkat https://samsung.molteam.hu.

Az applikációban történő regisztrálást követően utasaink okos készülékeiken, bárhol és bármikor ellenőrizhetik a viszonylatok menetrendjét, megállóhelyeit, GPS alapú nyomkövető rendszer segítségével figyelemmel kísérhetik az autóbuszok aktuális helyzetét, mozgását. Valós idejű utastájékoztatást biztosítunk részükre, melynek köszönhetően mindig friss információt kaphatnak a szolgáltatással kapcsolatos, esetleges forgalmi akadályok miatti járatkésésekről.

A regisztráló dolgozóknak lehetőségük van továbbá észrevételt, panaszt bejelenteni az utazással kapcsolatos témákban, melyre Cégünk koordinátorai a lehető leggyorsabban igyekeznek válaszolni.

Az alkalmazásban lehetőséget biztosítunk az adott cég részére, hogy külön adminisztrátori jogosultsággal menedzselhesse munkavállalóit, oly módon, hogy rendszer üzenetet küldhet, amelyet mindig az érintett munkavállalók kapnak meg chat üzenetek formájában.

Kérés esetén automatizált utasszámláló rendszerrel is felszereljük autóbuszainkat, mely a kapacitás kihasználtságról ad pontos információt, hasznos lehet ez főleg a gyár termelés felfutási időszakában, amikor is a felvételre kerülő munkavállalók létszám változására azonnali autóbuszkapacitás változtatással tudunk reagálni.

Tekintettel arra, hogy nincs két egyforma cég, vagy gyár, nincsenek egyforma elvárások, cégünk folyamatosan igazodik megrendelőink igényeihez. Ennek megfelelően mind a járműpark kialakítását tekintve, mind a járatok szervezését mindig a legoptimálisabb, legmegfelelőbb megoldást kínáljuk partnereinknek.

Referenciáink:

 • Mitsuba - Salgótarján
 • Samsung- Göd
 • Caterpillar - Gödöllő
 • Bombardier- Mátranovák
 • Faurecia- Jászárokszállás
 • Samsung – Szigetszentmiklós
 • Terplán Zénó Ferences Szakképző Iskola és Gimnázium- Jászberény
 • NAV Kelet Magyarországi igazgatósága
 • Jászberény Város Polgármesteri Hivatal
 • FORTACO Zrt.
 • Jászfényszaru Polgármesteri Hivatal
 • Jászberényi Röplabda Klub
 • Jászberényi Kosárlabda Egyesület
 • Jász-Plasztik Kft.
 • Csányi alapítvány
 • Magyar Paralimpiai Bizottság – Magyar Vívó szövetség

 

Szervíz

Cégcsoportunkba tartozik Magyarország egyik legnagyobb, autóbuszok javítására szakosodott, hosszú múltra visszatekintő szakszervíze a Nova-Busz Kft.

A Nova-Busz Kft. 1997. novemberében alakult a Busz-Szerviz Kft-ből történő kiválás útján.

Szakszervízünk a fővárosi Közlekedési felügyelet által 1999-ben kijelölt "Gépjárműfenntartó szervezetként" működik.

A Nemzetközi Közlekedési Hatóság által kijelölt vizsgáló állomásunk autóbuszok, személy- és tehergépkocsik belföldi és nemzetközi vizsgáztatását 2007-től végzi.

Korszerű, jól felszerelt, minden igényt kiszolgáló 20000 négyzetméteres területen fekvő telephelyünkön 10 szerelőaknával, 1 fényezőműhellyel, 2 állásos vizsgabázissal személy- és tehergépjárművek, autóbuszok, időszakos átvizsgálása, olajcsere, futómű állítás, szerviz, karosszéria kis- és nagyjavítások, fényezési munkák, hibakód olvasás és törlés, elektromos javítások, tachográf és sebességhatároló illesztések elvégzése történik.

Jól felszerelt alkatrészboltunk több nagy alkatrészbeszállító partnerrel áll napi kapcsolatban. Az alkatrészpiacot folyamatosan monitoringozva mindig arra törekszünk, hogy a legjobb áron a legjobb minőséget biztosítsuk vásárlóink részére. Megtalálható kínálatunkban futómű-, utastéri-, elektronikai alkatrészek, fényszórók, visszapillantó tükrök, zárak, kilincsek, teleszkópok stb.

Az esetlegesen előforduló autóbusz meghibásodások azonnali, helyszínen történő javítására, korszertű, gyors és szakszerű javítás elvégzéséhez szükséges eszközökkel felszerelt szervízautónk a nap 24 órájában áll rendelkezésünkre.

Cégünk a hazai autóbusz javító és szervizelő piac egyik meghatározó szereplője.

Elégedett ügyfeleink közé tartozik a Volánbusz Zrt., Magyar Honvédség, Five Stars Bt. és a BKV Zrt. is.

2001-től a cég működését az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási-, 2006-tól az MSZ EN ISO 14001 környezetvédelmi rendszer irányelvei szabályozzák.

 

Vissza az oldal tetejére